5 seksualnih poza uz koje će njezini uzdasi biti još glasniji

Muškarac kojem je stalo do uzbudljivog, senzualnog i dugotrajnog spolnog iskustva nikako ne bi trebao bježati od iskušavanja različitih položaja i seksualne kreativnosti!

5 seksualnih poza uz koje će njezini uzdasi biti još glasniji
5 seksualnih poza uz koje će njezini uzdasi biti još glasniji

Seks je bez ikakve sumnje najuzbudljivija igra u koju muškarac može biti uključen, a da bi užitak bio potpun, uz senzualnu predigru važno je također pronaći i položaje koji jamče još uzbudljiviji i efikasniji dolazak do snažnog orgazma, kako za tebe, tako i za tvoju partnericu.

Spolno iskustvo definitivno nije isto u svakoj seksualnoj pozi koju isprobaš, a zbog posebnosti ženske unutrašnje građe kod različitih partnerica će različiti položaji donositi različitu razinu uzbuđenja, zbog čega je uvijek bitno iskušati barem nekoliko njih, da biste pronašli optimalni za oboje…

Dakle, tvoj je zadatak zajedno sa svojom dragom pronaći položaje u kojima će njezini uzdasi biti najglasniji, a tvoj osjećaj ekstaze poput zemljotresa. A od stotina poza koje imate na raspolaganju, ovih pet u pravilu donose upravo ono što vam treba…

Čisti užitak jamče prednji, stražnji, ali i bočni ulaz

Prvi od poželjnih položaja svakako je onaj osnovni, misionarski, ako ga malo modificiraš. Naime, dok muškarac leži na ženi, umjesto da se rukama podupire sa strane, može ih zavući ispod njezinih leđa i obgrliti je, spustivši se niže. Time ne samo što se dobiva na romantičnosti cijelog iskustva, već i poboljšava kut penetracije. Rijetki koriste ovaj trik, a žene ga obožavaju.

Naravno, tu je i tzv. “kaubojski” položaj, odnosno žena na muškarcu. Ova poza je odlična jer tvoja partnerica može kontrolirati situaciju i dobivati penetraciju baš onakvu kakvu želi, a i ti možeš diktirati tempo igrajući se njezinim bokovima. Ponekad ovaj položaj produžuje užitak, ponekad dovodi do muškog orgazma, a ako je tvoja draga vješta, uvijek se može okrenuti na drugu stranu i prijeći na “obrnutu kaubojku” koja mijenja točke pritiska, uz vrlo senzualan prizor pred tvojim očima.

Iznimno uzbudljive stvari znaju se događati s boka, posebno ako spavaš priljubljen uz njezina privlačna leđa. Ulazak unutra lakši je nego što misliš, a dovoljno je par poljubaca prije toga da zagriju situaciju. Obično se ova poza događa spontano i njome započinje cijela akcija, u jutarnjim satima. Jamči dugotrajnost iskustva, a za ejakulaciju je valja kombinirati s drugim pozama.

Za kraj, tu su i muškarcima i ženama omiljeni položaji, oni odostraga. Bilo da se radi o klasičnom “doggy styleu” ili pozi u kojoj ležiš na njoj dok te pušta unutra unatoč skupljenim nogama, takav seks predstavlja veliki užitak, a penetracija pogađa željene točke te u većini slučajeva bez greške dovodi do ejakulacije…

 

Bez čvrstine i izdržljivosti uzalud seksualna kreativnost

Istina je, da bi tvoja draga zaista mogla uživati u seksualnoj moći koju posjeduješ, kao i položajima koje vješto izvodiš, potrebna ti je pouzdanost, čvrstina i izdržljivost, temeljni uvjet za svako uzbudljivo seksualno iskustvo.

Srećom, Kamagra Hrvatska ti čuva leđa! Kamagra gel Oral Jelly s lakoćom rješava probleme s erektilnom disfunkcijom, prije ili za vrijeme seksa, a također sprječava i preranu ejakulaciju.

Uz ovaj gel za potenciju već 15 minuta nakon konzumacije imaš sve što je potrebno za pružanje dugotrajnog seksualnog užitka, u onim položajima koji i tebi i njoj donose najviše zadovoljstva.

Drugim riječima, uz diskretnu dostavu koju osigurava Kamagra Hrvatska i gel za potenciju s ubrzanim djelovanjem, danas svatko od nas ima mogućnost učiniti svoje partnerice glasnima, zahvaljujući svojoj čvrstini, izdržljivosti i izboru optimalnih seksualnih poza koje katkad te uzdahe pretvaraju u – vrištanje!