5 znakova koji pokazuju da ona ne uživa s tobom u krevetu

Postoje jasni neverbalni znakovi koji otkrivaju da žena ne dobiva željenu količinu zadovoljstva od svog muškaraca. Moraš ih znati uočiti!

5 znakova koji pokazuju da ona ne uživa s tobom u krevetu
5 znakova koji pokazuju da ona ne uživa s tobom u krevetu

Iako bi seks trebao biti pojam istinskog uživanja, u realnosti se često svodi na mehaničko odrađivanje posla, čime gotovo u potpunosti gubi na svojoj svrsi.

Najčešće su upravo žene te koje prve izgube interes i to nije slučajnost! Naime, mnogi muškarci jednostavno ne znaju kako im pružiti ono što je potrebno, zbog čega pada vrijednost tjelesnih dodira u njezinim očima do te mjere da ih više ne želi ili akciju odrađuje preko volje.

Takav razvoj situacije ne samo što čini tvoju partnericu nesretnom, već će postati i tvoj problem, a ako želiš nešto promijeniti i popraviti, izuzetno je bitno uočiti ove neverbalne znakove koji pokazuju da ona ne uživa s tobom u krevetu…

Tišina, ukočenost i nedostatak inicijative pale zvona za uzbunu

Prvi znak da ženi seks s tobom ne predstavlja zadovoljstvo svakako je ako ga izbjegava. Nekad jednostavno ima druge prioritete ili one dane u mjesecu, no ako se nezainteresiranost produlji na duže vremensko razdoblje, to znači da nije bila impresionirana onime što je u prošlosti od tebe dobila.

Ako do akcije ipak dođe, to ne mora automatski značiti da ona uživa. Tišina s njezine strane može biti zlokobni znak, pogotovo ako ne samo što ne čuješ uzdahe ni vriskove, već joj niti puls nije pretjerano ubrzan, kao ni disanje.

O tome koliko ona uživa u tvom krevetu otkriva i njezino tijelo. Ako je statično ili ukočeno te dok ga euforično obavijaš i grliš ne dobivaš istu energiju nazad, to znači da u njoj nisi uspio probuditi željenu vatru.

Tu je i njezin izraz lica. Ako joj je lice bezizražajno za vrijeme penetracije, to nikako nije dobro, a još gore je vidjeti na njemu evidentnu bolnu grimasu koja je obično plod potpunog nedostatka uzbuđenja ili vrlo loše odrađenog posla za vrijeme predigre.

Naravno, puno toga govori i nedostatak inicijative. Ne, ne mora ona svaki put preuzimati kontrolu penetracije u svoje ruke, ali navođenje svojim verbalnim i neverbalnim signalima na ono što želi od muškarca dokazuje da je strastveno uključena u spolno iskustvo. Ako toga nema, moraš se zapitati zašto se to događa…

 

Čvrstina, izdržljivost i pouzdanost jamac su njezinog užitka

Kad jednom uočiš da ona ne uživa u tvojim dodirima, vrijeme je nešto promijeniti. Razgovor u tome može pomoći, ali u našoj društvenoj zajednici u pravilu samo još dublje zakopa odgovore, umjesto da ih otkriva.

Najčešće je jednostavno problem u tome da joj ne daješ ono što je u krevetu čini sretnom. Ako želiš to promijeniti, uvijek treba krenuti od predigre kojoj je svrha razinu uzbuđenja u njezinom tijelu podići do usijanja, ali još je bitnije ono što slijedi. Kad jednom akcija krene, žena želi čvrstog, izdržljivog i pouzdanog muškarca, a ako joj to ne možeš pružiti, prestat će se veseliti vašim spolnim odnosima.

Srećom, danas baš svatko od nas može pružiti upravo kvalitetan i uzbudljiv seks svojoj partnerici! Zahvaljujući gelu za potenciju kojeg donosi Kamagra Hrvatska nema više straha od erektilne disfunkcije, ni prije ni za vrijeme seksa, a Kamagra gel Oral Jelly također rješava i problem prerane ejakulacije.

Zahvaljujući ovom gelu za potenciju već 15 minuta nakon konzumacije bit ćeš spreman pružiti svojoj dragoj dugotrajno, senzualno i uzbudljivo iskustvo u kakvom apsolutno mora uživati.

Dakle, iznimno efikasan gel Oral Jelly kojeg diskretno dostavlja Kamagra Hrvatska tvoje je tajno oružje, a u kombinaciji s pravom predigrom može u potpunosti promijeniti situaciju i trajno podići tvoju seksualnu vrijednost u njezinim očima!