Može li muški orgazam biti još snažniji i intenzivniji?

Iako se češće mogu čuti savjeti kako ženski orgazam učiniti boljim, a napisane su na tu temu i mnoge knjige, zapravo nije ni svaki muški vrhunac isti te je uz malo truda moguće učiniti ga još većim vatrometom i zadovoljstvom!

Može li muški orgazam biti još snažniji i intenzivniji
Može li muški orgazam biti još snažniji i intenzivniji

Muški orgazam i rad na njegovom intenzitetu spadaju među najpodcjenjenije stvari kad je seks u pitanju. Zašto? Razvilo se vjerovanje da je svaki seksualni vrhunac kod muškog spola apsolutno isti te izaziva identične reakcije unutar i izvan tijela. Međutim, to je daleko od istine…

Naime, iako se kod svakog muškog orgazma radi o sličnoj fizičkoj reakciji u obliku ejakulacije, zapravo ti vrhunci mogu biti različiti kao nebo i zemlja! Oni s mnogo seksualnog iskustva to jako dobro znaju. Jednom prilikom hvataš zrak, dišeš kao smrtni bolesnik i osjećaš se kao u raju, a drugom kao da se manje-više ništa nije dogodilo i spreman si okrenuti se na drugu stranu i zaspati.

Baš zbog toga za muškarca bi bilo sjajno otkriti tajnu vlastitog savršenog orgazma, zar ne? Jedinstvena čarobna formula ne postoji, ali neke stvari definitivno ga čine intenzivnijim i snažnijim…

Uzbuđenje, fokus i dugotrajna stimulacija čine čuda

Prvo što je potrebno da doživiš eksploziju od orgazma svakako je potpuni fokus na seksualni užitak koji je pred tobom. Znanstveno je dokazano da se testosteron unutar tvog tijela ne može aktivirati na pravi način ako stres doneseš sa sobom u krevet, a još gore je ako si depresivan za vrijeme akcije.

Kad jednom počne predigra, zaboravi sve brige i posveti se radosti u koji si uključen. Zadrži takav fokus sve do kraja, a i par sekundi nakon ejakulacije, da ti slučajno misli ne pobjegnu nekud dalje!

Da bi orgazam bio spektakularan, važna je i tvoja razina uzbuđenja. Zbog toga je jako bitno upuštati se u seks koji je produkt istinske požude, a ne tek mehaničko odrađivanje posla. Senzualna predigra koja stimulira tvoje najskrivenije fantazije također može pomoći, a još više ako tvoja partnerica zna svojim nastupom izazvati kobnu privlačnost, prijeko potrebnu za savršeni spolni odnos.

Naravno, ne zaboravimo niti važnost dugotrajnosti seksualnog čina. Ako stimulacija traje prekratko, ne samo što će žena teško ostvariti orgazam, već niti muški neće biti snažan kao što bi bio da je sve to trajalo barem dvostruko duže…

Uz gel za potenciju do dužeg seksa i intenzivnijeg orgazma

Srećom, svi oni koji zbog kratkog trajanja svojih spolnih odnosa dosad nisu mogli niti zadovoljiti ženu niti usrećiti sebe, više nemaju razloga za brigu. Kamagra Hrvatska donosi gel za potenciju koji ne samo što rješava problem erektilne disfunkcije, već i sprječava preranu ejakulaciju, najvećeg neprijatelja u tvojoj težnji za osiguranjem eksplozivnog orgazma sebi i partnerici.

Kamagra gel Oral Jelly već 15 minuta nakon konzumacije počinje djelovati i čini seksualno iskustvo dugotrajnim i nezaboravnim! Čvrstina, snaga i izdržljivost koju ćeš uz gel za potenciju posjedovati osigurat će ti najljepši mogući put do vrhunca i intenzivan orgazam kakav nikad prije nisi doživio.

Dakle, ako nemaš problema sa svojim fokusom i razinom uzbuđenja, gel Oral Jelly kojeg Kamagra Hrvatska diskretno dostavlja putem pošte posljednje je oružje koje ti treba u tvom arsenalu, da bi i ti i žena koja se prepustila tvojim dodirima istinski uživali i doživjeli vrhunac kakav zaslužujete…